Selskapslokalene i Samfunnsbygningen og Aud. Max. Eies av Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet og Studentsamfunnet i Ås. Studentsamskipnaden i Ås (SiÅs) drifter huset og leier ut møterom og festlokaler til NMBU, studenter og eksterne aktører. Bygningen har rom av alle størrelser med kapasitet fra 10 til vel 1000 gjester.
SiÅs tilbyr Studentsamfunnets praktiske lokaler, variert mat og personlig service til hyggelige priser. Samfunnsbygningen har tilhørende hyggelige utearealer, samt god tilgang til parkering. Alle våre lokaler har gratis Wi-Fi. Vi besørger selvsagt renhold, møblering og assistanse i forbindelse med bruk av teknisk utstyr. Om det ønskes spesielle oppsett, for eksempel i grupper, legger vi til rette for dette uten at det koster noe ekstra. Teknisk utstyr skaffes på forespørsel.
Våre festlokaler kan huse inntil 750 gjester, langbord til bryllup, minglebord til gjenforeninger, julebord, konfirmasjoner og andre festligheter. Vi skreddersyr løsninger som passer for deg.

Velkommen.