Mange med samme førstevalg
SiÅs har mange ulike studentboliger, der fellesnevneren er at de ligger nært både sentrum og campus. Det er enkelte boliger som er mer populære enn andre, og mange boligsøkere ender dermed opp med samme førstevalg. For å øke sjansen for å få bolig gjennom SiÅs bør du derfor legge inn flere boligønsker i søknaden din. I Unialltid kan du legge inn inntil fem boligønsker, som du selv rangerer i ønsket rekkefølge. Det blir flest ledige hybler på Pentagon I og II. Det er også der de fleste nye 1.års studentene bor.

 

Hva om du ikke får studieplass?
Alle leiekontrakter starter 1. juli - selv om du ikke har fått beskjed om opptak. Dersom du ikke blir tatt opp ved NMBU må du umiddelbart sende e-post til utleie@sias.no og informere om at du ikke skal ha bolig. Du må da regne med å betale frem til boligen er tildelt en ny student - minimum 1 mnd.

 

Søke bolig
Se alle våre boliger og søk direkte på Unialltid. Innsendte søknader er aktive i 1 måneder. På slutten av perioden må du logge deg inn på unialltid og fornye søknaden med en ny periode. Når du får tilbud om kontrakt vil du motta SMS, e-post og varsel på Din Side på Unialltid. Signeringsfristen er 48 timer. Kontrakter som ikke signeres innen 48 timer, vil bli kansellert.

For spørsmål, ta kontakt med SiÅs Bolig på utleie@sias.no

 

Fordelene med studentbolig hos oss er mange:

Mange ulike boligtyper

Fine kollektiv med andre studenter

Trygghet ved at våre boliger er tilknyttet vektertjenesten Securitas

Kort avstand til campus

Rimelig husleie som inkluderer både strøm, vaskeri og internett

Vaktmestertjeneste er inkludert

Servicesenter som står klar til å hjelpe via Unialltid, telefon og e-post.