På Studentlivssenteret vil du møte vår studentlivskoordinator, Marit som jobber for studentenes trivsel. Hun kan kontaktes for en samtale når studentlivet oppleves vanskelig.

Marit samarbeider med studentenes sosiale lag og foreninger, med studieveilederne ved NMBU, med studentpresten og med Helsestasjon for Ungdom og Studenter, og bistår gjerne med å opprette kontakt hvor det er ønskelig. 

Studentlivskoordinator Marit

Studentlivssenteret er åpent mandag-fredag kl. 11.00-15.00 for de som trenger en liten pause eller en prat. På torsdag kveld arrangerer studentmentorene sosiale, alkoholfrie aktiviteter, og på søndager har Mental Helse Ungdom Ås åpent hus på Studentlivssenteret.  

Studentlivssenteret

Studentmentorene

Følg studentmentorene på Facebook: SiÅs studentmentorer og Instagram: @siasstudentmentorer.

Studentmentorene

 

Bekymret for din egen eller en medstudent sin psykiske helse

Er du bekymret for din egen eller en medstudent sin psykiske helse? Ikke nøl med å ta kontakt! Du kan kontakte studentlivskoordinatoren eller Helsestasjon for Ungdom og Studenter. Det er hjelp å få!

Ta kontakt for en samtale

Har du behov for å snakke med noen om små eller store utfordringer i studentlivet? Det kan for eksempel være en samtale om motivasjon, nettverk, vennskap, hjemlengsel, eller om du trenger litt hjelp til å lage deg gode rutiner. Ta kontakt med studentlivskoordinator Marit:

Telefontid kl. 08.00-15.30 mandag-fredag, tlf. 902 64 918 
Mail: marit.raaf@sias.no

Adresse: Studentlivssenteret, vegg i vegg med Studentposten, Christian Magnus Falsens vei 3