Søknadsfrist for studenter ved NMBU er første uken i mars og første uken i oktober hvert år.

Se alle våre boliger og søk direkte på unialltid

Innsendte søknader er aktive i 3 måneder. Etter 3 måneder må du logge deg inn på unialltid og forlenge søknaden med en ny periode.

Nye studenter kan sende søknad om bolig etter 1. mai.

Viktig å huske når du søker bolig:

  • Semesteravgift MÅ være betalt, hvis ikke vil ikke din søknad bli behandlet (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke er tatt opp ved NMBU)

  • Skriv inn antall studiepoeng du har tatt ved NMBU på det tidspunktet du sender søknaden (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke har fullførte kurs ved NMBU, de har 0 poeng)

  • SiÅs har et begrenset antall boliger til familier, par og personer med behov for tilrettelagt bolig. Vennligst ta kontakt med oss så tidlig som mulig: utleie@sias.no. Husk og sette opp evt. samboer og antall barn i brukerprofilen og søknaden din.

  • Din studieplan må være oppdatert, mer informasjon om dette finner du på StudentWeb, evt. ta kontakt med studieveilederen din (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke er tatt opp ved NMBU).

  • Når du får tilbud om kontrakt vil du motta sms, e-post og varsel på Din Side på Boligtorget. Signeringsfristen er 48 timer. Kontrakter som ikke signeres innen 48 timer, vil bli kansellert.

For spørsmål, ta kontakt med SiÅs Bolig på utleie@sias.no