SiÅs spisesteder holder Bikuben åpen for Take Away, mandag til fredag fra kl. 09-14. Vi tilbyr alt fra deilige salater, pizza og varmmat, til smoothies, baguetter, wraps og kioskvarer. Vi slipper kun inn en gjest av gangen, og vår kantineleder vil hjelpe deg.

Eika Sportssenter vil organisere online treningstimer, og resepsjonen er åpen for utlån av utstyr, mandag til fredag fra kl. 16-20, samt lørdag og søndag fra kl. 10-13. Følg oss på våre sosiale medier for oppdateringer, videoer og annet spennende nytt.

Boksmia vil holde publikumsstengt, men tar imot henvendelser for kjøp av bøker og rekvisita pr. telefon. Ring oss og avtal henting utenfor butikk. Betaling skjer med vipps.  Om du ikke er på Ås, pakker vi og sender bestillingen hjem til deg. Ring oss på 64966342 eller send e-post til boksmia@sias.no.

Studentlivssenteret vil holdes publikumsstengt fram til 11. april, men vår studentlivskoordinator vil være til stede. Ta kontakt med Marit Raaf på mail marit.raaf@sias.no eller pr. telefon 902 64 918 om du har behov for noen å snakke med. Helsestasjonen for ungdom og studenter kan også kontaktes pr mail, hfu@as.kommune.no, eller pr. telefon 64962240.

Ta vare på hverandre!