Velkommen tilbake på trening på Eika Sportssenter! 

 

Det er en stor glede å ønske deg velkommen tilbake til oss på Eika Sportssenter. Vi åpner senteret igjen mandag 15.06 kl 12.00. Noen ting vil bli litt annerledes, og vi må alle ta et ansvar for god håndhygiene og avstand fra hverandre. 

Folkehelseinstituttet har utarbeidet en smittevernsveileder som vi ønsker at du setter deg godt inn i før du kommer på trening hos oss. De tre viktigste pilarene for smittevern er som følger: 

 
1. Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme 
2. God hånd- og hostehygiene, samt forsterket renhold 
3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer 
 
Vi ønsker derfor at du gjør følgende tiltak når du trener hos oss: 

 
– Tren når du er frisk. Kjenner du deg litt usikker på om du er frisk, er det viktig at du holder deg hjemme med hensyn til dine treningskompiser. 

– Håndvask og hånddesinfeksjon. Det er veldig viktig å vaske hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss, og at du benytter deg av hånddesinfeksjon ved ankomst. 

– Hold avstand. Følg 1-metersregelen og hold avstand til hverandre på senteret. Ved hard kondisjon- og styrketrening skal 2 meter avstand overholdes. 
 
– Rengjør utstyr. Rengjør utstyr før og etter bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret. 

Annen informasjon: 
– Hold deg alltid oppdatert på våre retningslinjer som vil henge synlig rundt på senteret. 

– Pga økt krav til renhold kan du derfor oppleve at åpningstidene er endret noe. Åpningstidene kan du se på hjemmesiden vår. 

– Du kan trene i maksimalt 1,5 time om gangen. Dette for å redusere antall medlemmer som trener samtidig. 

– Garderobene vil være åpen, men vi anbefaler deg å skifte før du kommer, slik at vi unngår mange medlemmer i garderoben samtidig. Husk å opprettholde 1-meters regelen i garderoben. 

– Har du symptomer på luftveisinfeksjon må holde deg hjemme. Vi oppbevarer informasjon om kunder som har trent i 2 uker, dette for å kunne utføre smittesporing. 

– Vi tillater ingen klemming eller håndhilsning, og det skal ikke være berøring mellom ansatte/instruktører/personlig trenere og medlemmer. 

– Vi har stengt av noen av våre apparater, slik at dere trygt kan holde avstand fra hverandre når dere trener. 

– Vi vil tilby noen gruppetimer ute ila juni. 

Dersom du har noen spørsmål er vi klare til å hjelpe deg på eika@sias.no eller i resepsjonen