Bestilling av mat og praktiske spørsmål rettes til oss på e-post: matbestilling@sias.no. Vi har alle rettigheter!

Vi har egnede lokaler for større som mindre grupper. Ved reservasjon av bord for under 30 personer, må det påregnes at lokalene deles med andre juleborddeltakere. Vi vil i alle tilfeller ivareta de til enhver tid gjeldene smittevernrutiner.

MENY:

Full julebufeet (student: kr 539/ andre: kr 649)

Innhold:

Koldtbord:

-Røket laks med eggerøre

- Julesylte med rødbeter og sennep

- Kalkunbryst med waldorfsalat

- Ass. salater

Varmmat:

- Lutefisk med ertestuing, baconfett og poteter

- Ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, rødkål, svisker, saus og poteter

- Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, sjy og poteter

Dessert:

Riskrem

- Karamellpudding

- Kaffe

Tradisjonell julemiddag (Student: kr 360/ andre: kr 410)

Juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, poteter, tyttebær, svisker og saus. VEGETARALTERNATIV: Nøttestek

Pinnekjøtt med tilbehør (Student: kr 429/ andre: kr 539)

- Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, sjy og poteter

Rakfiskbufeet (student: kr 429/ andre: kr 539)

- Røkørret med lefse, rømme, rødløk, purre, smør og mandelpoteter. Vi serverer varmrøkt pepperlaks for de som ikke har fått smaken på rakfisk!